Gle šarafciger čak mislim da je original njegov
Zdravoća hehehe
Eto nabavio blatobrane i pragove(KVALITETNE)
Mala proba
Eto došao paket od frenda Danijela, hvala Danijel.
Očistio ih i ispolirao
Eto nije bio duže vrijeme updjet pa evo nekih slika...
Nabavljen spucknapf i konzola, špuki sutra odlazi na tapeciranje jer ga je netko glodao odozgora...
Odmah sam pofarbao kistom ovog cucka u sredini jer je bio izlizan ;D
Kopče su bile puknute pa sam složio šarafe da drže,a kopče su ostale kao vodilice
Evo i konzole sa oriđiđi poklopcima, pošto su poklopci i samo su dva komada rekao bi kad su nekoć bila ljepa vremena bila VDO urica.Jer znam kada nema urica na konzoli onda tamo dođe jedan poklopac
Jaoooo stigo volan ::) ::) ::)
PREKRASNO ;D
Sutra ga sastavljam pa cu stavit sliku od kompletnog
Evo sastavljen volan jutros :-*
Velike zahvale Danijelu na pojasevima ::)
Složeni,oprani i spremljeni u kutiju
Pozdrav ljudi !!! ;D
Došla zaštitna farba za auto 8) Znači ona prva ide dok se bude farbao, jer ona zaštičuje od hrđe
I odmah da predstavim svoje novo radno mjesto u koje sam se preselio jer ima više prostora
I počeo sam slagati plastične rubnjake,pa sam jednog prošao sa industrijskim fenom i pokazali su se vrlo dobri rezultati
Bili smo u šopingu, kupili smo špricu za farbanje i filer.
Očišćena konzola
Složeni satovi
Evo i mene opet
Našli jednoga za dijelove
Jadničak zarasto....
Slike su loše jer su slikane mobitelom
Evo izvađena stakla, to baš i nemam šta slikat jedino napisat da su sva originalna i da se moraju ispolirat sa jednom specijalnom pastom koju ču naručiti
Nabavljen radio
Evo sad sam rastavio satove, ispoliro ovo naprjed jer je bilo zgrebano,očistio od prašine i budem polako sastavio
Evo složio sam satove i prezadovoljan :)
I ovo nije prašina, jer ako se bolje pogleda to je moj odraz ;D
Evo malo novosti ;D PJESKARILO SE. Makar su drugi govorili da se nemože pjeskarit zbog slabog kompresora itd. Ali se može, evo npr. uzeo sam jedan poluhrđavi dio i opjekario ga začas.Ali sam doznao da se mora stavit zaštita za lice, jer sam malo i facu opjeskario danas 8) Uglavnom prezadovoljan sam rezultatima i isplatilo se kupit taj pištolj, u setu sam dobio raznorazne nastavke i 10 kg pjeska.
Trebao sam slikati kak je prije izgledo, ali nema veze.
Pozz, našo sam bunkerska vrata koja su čak i zdrava.Najviše se zahvaljujem na trudu vwfana koji mi je to poslao
Dakle radila se velika polica koju sam neuredno posložio jer sam bio iznerviran volanom koji mi je opao sa police. >:(
Ove stvari dolje se trebaju srediti, a ove stvari gore su složene i čekaju montiranje na auto :)
Evo i mene sa malo novosti
Nabavio sam ovo za volan i sastavio
Očistio plastike što idu ispod blatobrana
I očistio sam branike koje sam nabavio jedan po jedan, u jako su dobrom stanju a ove tri crte na ovom jednom braniku je nekakva sjena ili nešto jer sam pogledao i čist je ko suza.Naravno prošao sam ih sa industrijskim pištoljem i pošpricao sam posebnim sprejom da se fino sjaje
Očistio sam prekidače iza volana u sapunici sa četkicom, osušio ih i pošpricao sa silikonskim sprejom
Ovo je voda iz pepeljare pogodite od čega ;)
I ovo sam sa četkicom očistio i pošpirco sam onim sprejem i ostavio da se suši
Očistio još neke plastike i farbao znakiće,znakiće sam farbao tako što sam našpricao spreja u malu posudicu i uzeo fini kist i skratio ga sa škarama da sam precizniji
Još se čistilo
Evo još stvari
Bilo je nekih stvari koje nisu bile baš očišćene, to sam poslje dovršio
Očistio još neke sitnice
K-jettronic sam očistio, ali još nisam stigao ovu klapnu i to sve
Nabavio filter od goriva
I još nisam dovršio k-jetronic dokraja
Nabavio policu koja je u odličnom stanju, samo treba ići na tapeciranje jer je plava
Nered ;D
Sa ovime je puno jednostavnije pjeskarit
Ove sitnice sam još doradio gdje su bile hrđave
Filer, još pošmirglat na fino pa u crnu
Komentari:
viewtopic.php?f=35&t=79