Nije se dugo pisalo nesto se radilo prikupljena je vecina dijelova tribam jos pofarbar branike, felge,stopove uske, struju spojiti i oplate naci sve druge u sta boljem stanju pa evo nesto slika.. vidim da stare slike nece ucita imam mozda oko 250 slika al stavrno mi se neda sve to ucitavat pa evo neke ukratko
ugl na autu su vecina novi dijelovi stavljeno je: plitka ralica imam i duboku ali mi je draza ova, pofarban je u gti boju komplet iznutra izvanka, maska i lajsna pofarbana nije jos montirana, motor je 2.0 8v, lastovcic auspuh, naprijed diskovi 256, zada od dvice mislim 239 sva klista i nosaci pjeskareni i novi setovi klista, zadnji most od gti-a ali nemam balans stangu kocioni bubanj od gtd-a ali imam i od trojke pa ce mo vidit,nove gumice i poluge saltunga, unutrasnjost je ostala stara tipa sa jednim satom i konzola sa 2 sata, recaro edition red od trojke upasana sjedala ko nova izvadena iz trojke sa 50tkm, crni cupavi tepih od gti-a dubinski opran, plastike a stupa gti, gti lajsne pragova, rubnjaci novi, nove sve kopce, lajsne crne od gti-a, sve manzetne kineticki,kugle,krajnici novo, pofarbane vilice, novi bitumen, gewinde nove isto tako i kape, lazajevi sve vide, zelena(tinted) stakla, kederi u odlicnom stanju falu mi jos 2 oko prozora, cijevi od rezervara sabrusene i opiturane, kvake nove, nabavljen zadnji kamei spuzvasti spojler, cep rezervara gti, radit cu nova aluminijska kociona crijeva i sva ostala crijeva idu nova.. itd itd vise ni sam neznam svi djelovi su od gti-a org i u sta boljem stanju, imam kuci jos 1.6 gti motor od keca koji planiram danas sutra stavit na itb jer k-jet zelim maknit.....