Change font size
It is currently 15 Oct 2024, 01:40

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: Kec 77'
PostPosted: 18 Sep 2016, 13:58 

Telefon:
Evo da otvorim projekt nadam se da ce se slike ucitat
Golf 77' uski stop limeni branici 1.1motor al je kupljen 2.0 8v koji je vec bio u kecu, plan je sve GTI na njega crvena boja, crni branici, RM003, stara tipa table,konzole, crna unutrasnjos, edition sjedala iz trice, zelena stakla,gewinde u jednu ruku mi je za sta nema siber al svi mi govore da je bolje sta ga nema pa eto necemo sad radi njega sve u vodu bacit :P itd sve ce se vidit

Nema trenutno sliku kad je kupljen, ugl karoserija je koliko toliko zdrava ima okrpit ploce malo na vozacevom mistu, koja rupica sitna i onda idemo dalje..auto je radtavljen nemam bas ni sve slike sta sam kupova al vidit ce se s vrimenom ako bog da

Image

Image

Auto je opran odozdol i poslan limaru koji ce povarit po njemu sta ima

Image

Image

KOMENTARI viewtopic.php?f=35&t=1058

Last edited by Marko MK1 on 18 Sep 2016, 15:33, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Re: Kec 77'
PostPosted: 18 Sep 2016, 14:01 

Telefon:
Par slika sitnica nesto sta sam kupio nesto sta sam obnovio i tako

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 18 Sep 2016, 14:06 

Telefon:
Pa smo poceli malo obnavljat manzetne klusta nosace rezervara teke po teke dok se auto zakrpi

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2017, 15:48 

Telefon:
Nije se dugo pisalo nesto se radilo prikupljena je vecina dijelova tribam jos pofarbar branike, felge,stopove uske, struju spojiti i oplate naci sve druge u sta boljem stanju pa evo nesto slika.. vidim da stare slike nece ucita imam mozda oko 250 slika al stavrno mi se neda sve to ucitavat pa evo neke ukratko

ugl na autu su vecina novi dijelovi stavljeno je: plitka ralica imam i duboku ali mi je draza ova, pofarban je u gti boju komplet iznutra izvanka, maska i lajsna pofarbana nije jos montirana, motor je 2.0 8v, lastovcic auspuh, naprijed diskovi 256, zada od dvice mislim 239 sva klista i nosaci pjeskareni i novi setovi klista, zadnji most od gti-a ali nemam balans stangu kocioni bubanj od gtd-a ali imam i od trojke pa ce mo vidit,nove gumice i poluge saltunga, unutrasnjost je ostala stara tipa sa jednim satom i konzola sa 2 sata, recaro edition red od trojke upasana sjedala ko nova izvadena iz trojke sa 50tkm, crni cupavi tepih od gti-a dubinski opran, plastike a stupa gti, gti lajsne pragova, rubnjaci novi, nove sve kopce, lajsne crne od gti-a, sve manzetne kineticki,kugle,krajnici novo, pofarbane vilice, novi bitumen, gewinde nove isto tako i kape, lazajevi sve vide, zelena(tinted) stakla, kederi u odlicnom stanju falu mi jos 2 oko prozora, cijevi od rezervara sabrusene i opiturane, kvake nove, nabavljen zadnji kamei spuzvasti spojler, cep rezervara gti, radit cu nova aluminijska kociona crijeva i sva ostala crijeva idu nova.. itd itd vise ni sam neznam svi djelovi su od gti-a org i u sta boljem stanju, imam kuci jos 1.6 gti motor od keca koji planiram danas sutra stavit na itb jer k-jet zelim maknit.....

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image